Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Da vidimo u čemu je problem...
karneval
#1 Posted : Monday, February 22, 2010 6:17:16 PM
Rank: Newbie

Groups: Registered, Administrators

Evo, ovdje možemo pokrenuti raspravu o svakoj manifestaciji posebno, pa možda najbolje da krenemo s prvom manifestacijom - Kraljicom - i s glavnom povorkom (druga tema), kasnije ćemo lako dodavat evente ako netko bude htio o nečemu pričat...
mg bRIa
#2 Posted : Monday, February 22, 2010 10:42:51 PM

Groups: Registered

po meni: kraljica je super samo sto se jedino u nju ulaze, tj. ta je manifestacija skoro pa najkvalitetnija, izrasla je produkcijski skoro do miss universe. predlazem da se to prebaci u sator (ili neku jeftinije mjesto-jer pitaj boga koliko kosta zakup dvorane mladosti na tjedan dana!)i da bude dio cijelovecernjeg programa koji se nastavlja svirkom i plesom (a ne ovako da dodje skupi bend koji zbog svoje tastine, ili strogog rasporeda programa, neda da se kraljicina, niti bilo koja grupa, pridruzi u pjevanju ili da bar naruci pjesmu)

p.s. svi moji komentari ispadaju kritike, ali to je zato sto znam da sve moze biti puno bolje (ili barem mozemo probati) uz minimalne izmjene. zelim pomoci ako mogu! jer pored vas koji ste placeni da radite za karneval, tu smo mi koji puno toga daju, a znaju da nema koristi (i novaca i vremena).
karneval
#3 Posted : Tuesday, February 23, 2010 10:44:51 AM

Groups: Registered, Administrators

Forum je nastao zato da pokušamo promijeniti stvari onako kako bi grupe htjele, odnosno kakva je želja većine te da odstranimo neke nejasnoće pod utjecajem kojih neki dolaze do krivih zaključaka. Negativna kritika je ona koja krivo cilja ili nema namjeru popraviti stvari, a ne ona koja je upućena da bi stvari bile bolje. Stoga, hvala na komentaru, pokušati ćemo odgovoriti.

Po pitanju Kraljice Dvorana mladosti se ne zakupljuje na tjedan dana nego je koristimo od 19.og u 22h do 23.eg u 8h. Praktički 3 dana. Šator bi predstavljao velik trošak, a ako želimo zadržati istu kvalitetu usluge bilo koji drugi prostor ne bi odgovarao - zbog forme proba, snimanja i drugog. Osim toga, Dvorana Mladosti je idealan koncertni prostor (koji može okupiti 4000 posjetitelja) i napravljena tako da je pogled na neko zbivanje na bini najbolji iz svih kuteva. Zašto su se ljudi nakon Izbora kraljice razbježali iako je bend počeo sa svirkom to stvarno ne možemo znati - naša je namjera apsolutno bila da Kraljica bude cjelovečernji program. Vjerojatno bi više ljudi ostalo u Dvorani da su svirali Gustafi ili Koktelsi koji su "karnevalskiji" bend. Možda u tom smjeru treba ići ove godine...
mg bRIa
#4 Posted : Thursday, May 06, 2010 12:59:23 PM

Groups: Registered

bas mi je drago da smo sve rijesili ... karneval 2011 ce bit bas po mom ukusu :P
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Riječki karneval theme by Multilink(Multilink)